Advies of gratis prijsofferte
+32 (0)3 325 45 94

Premies

Een aanrader voor het vinden van de juiste premies en instanties die u daartoe dient te contacteren is www.premiezoeker.be. Aan de hand van een vragenlijst worden alle beschikbare premies netjes voor jou opgelijst, afhankelijk van je woonplaats en uit te voeren werken.

Een andere interessante bron van informatie is www.energiesparen.be. Je krijgt er niet alleen info over de verschillende subsidies maar ook algemene tips over hoe u thuis kunt besparen.

Nivo Install zorgt na oplevering van de uitgevoerde werken steeds voor de correcte gegevens en juiste documenten voor het indienen van een premie-aanvraag.

Onze activiteiten

Sanitair

Sanitaire installaties voor woningen, villa's, studio's, appartementen, scholen, wooncomplexen, kantoorgebouwen , appartementsgebouwen en bedrijven.

Lees meer

Verwarming

Wij zijn gespecialiseerd in volledige cv installaties, maar we doen ook gedeeltelijke renovatie en/of herstelling bestaande installaties.

Lees meer

Daken

Nivo Install is leverancier en installateur van EPDM rubbers, zinken en koperen goten, regenafvoeren in zowel pvc, zink als koper

Lees meer